A Zwack Export története

A Zwack Unicum Nyrt. már a II. világháborút megelőzően aktív külpiaci tevékenységet folytatott, számos európai és amerikai országba exportált. Ma – ahogyan akkor is –, márkáink építése a magyar határokon túl, kiemelt fontosságú a cég életében. Ezt bizonyítja a Zwack export dinamikus fejlődése, mely 2000 és 2012 között megháromszorozódott, és világszerte több mint 30 országra terjedt ki.

Zwack Unicum Nyrt.

A Zwack termékek évről évre új piacokat hódítanak meg és azon országok száma is jelentősen nő ahol komoly disztribúciót sikerül kialakítani. Jelenleg több mint 45 országban találkozhatunk a Zwack Unicum Nyrt. több mint 10 féle termékével. Bár az elérhető termékek köre és kedveltsége országonként változik, az exportban is az Unicum,Unicum Szilva illetve a pálinka és pálinka alapú termékek eladása a meghatározó. A teljes export értékesítés közel 80%-át az Unicum teszi ki, a pálinkák közül a Kosher Szilva illetve a különböző gyümölcspálinkák a legnépszerűbbek.

Legfontosabb piacaink – pl.: Olaszország és Németország – mellett, nagy hangsúlyt helyezünk a környező országokra is, mint például Románia és Szlovákia, ahol főként a Vilmos termékekre fókuszálunk.A jövőben, átlépve Európa határait, célunk Ázsia elérése is. A Zwack bruttó értékesítésének legalább 10% -át az export értékesítés adja. Célunk ennek további növelése.

Aktuális partnereink és részletes portfóliónk a ’Partnereink’ illetve a ‘Portfólió’ menüpontokban található.